El primer esdeveniment cultural
sobre videojocs del país

Noemi Blanch VAG Experience
Noemi Blanch VAG Experience

Noemí Blanch

Consultora en RRHH, Igualtat i el  Poder del joc. Més de 20 anys d’experiència en projectes de formació i consultoria a empreses de diferents sectors aplicant metodologies experiencials. Experta en fer servir el joc com a estratègia i com a metodologia per a desenvolupar el potencial de persones i organitzacions.

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona, “Màster en Desenvolupament Organitzacional i Consultoria de Processos” per el GR Institute for Organizational Development. Postgrau en “Formació i desenvolupament del Capital Humà” per la Universitat Pompeu Fabra. “Gamificació, eina transformadora en l’educació” per UB. “Màster en Ludoformació” por Espai Lúdic i “Màster en Gamificació i Narrativa Transmedia” per IEBS. Técnica d’igualtat i cursant Màster d’estudis de Dones, Gènere i Ciutadania.

Actualment profesora a: CITM-UPC (Gamificació, Disseny de Jocs i Projectes Innovació) , Tecnocampus-UPF (Psicologia de l’usuari i Jocs Seriosos i gamificació), UPC (Taller Creativitat) , IEBS (Playful learning) i Maecenas (ABJ i Diversitat). He col·laborat amb IL3, Universitat Abat Oliba CEU i diverses organitzacions.

Formo part del podcast “Play like a Pank” (podcast lúdic feminista) i del projecte Revolúdica-Revolución basada en juegos, que aposta per la transformació social mitjançant el joc.

Activitats en les que hi participa
Ideatro VAG Experience

Ideatró!

Diferents equips multidisciplinars, hauran de crear amb tan sols 5 hores, la idea inicial d’un videojoc.
Dissabte 7 d’octubre.
De 16:00 a 21:00 hores