El primer esdeveniment cultural
sobre videojocs del país

Jaume Moya

Neix a Amposta, el 1986. Creador visual i docent. Soci de la productora audiovisual Filmsnòmades. Destaca com film-maker i direcció en VFX.

Màster en 3D i postproducció per a VFX de la FX Animation Barcelona 3D School (Abril 2015). Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (Juny 2011), llicenciatura complementada per estudis de cinema a la FAMU (Film and TV School of Academy of Performing Arts In Prague (República Txeca – Praga). Tècnic en Realització d’Audiovisuals i Espectacles per EMAV Escola de Mitjans Audiovisuals, Barcelona. (Juny 2006).

Va dirigir el seu primer curtmetratge Gotas de Agua, 2010. Inspirat en els fet de la Batalla de l’Ebre a la Guerra Civil Espanyola.

Ajudant de direcció en els documentals J. Pau, Jesús & Rock’n’Roll (2019), i documental interactiu Buda, l’Illa de Delta ambdós dirigits per Santi Valldepérez i Guillermo Barberà i amb coproducció amb Televisió de Catalunya.

Direcció de ficció a “La Capsa Vermella, la guerra infinita d’Antoni Campanyà”, 2021, estrenat a TV3, una coproducció de Filmsnòmades, Televisió de Catalunya i Ràdio Televisió Espanyola.

Activitats en les que hi participa

VAG Kids

Endinsa’t amb la programació de l’Scratch i apren les eines principals per fer el teu mini-joc de ball.