Alexis es dedica a ajudar empreses a reduir els seus riscos informàtics oferint serveis de seguretat ofensiva com Red Teaming i investigació de seguretat. Fa més de 17 anys que està involucrat en temes de ciberseguretat, i ha treballat per a clients del Fortune 100 en tota mena d’indústries (financera, assegurances, minera, petroliera i gas natural, elèctrica, manufactura i mèdica) tant en temes d’IT com d’OT. Porta liderant equips de 20 persones a escala mundial des del 2013 en projectes de seguretat ofensiva com a simulació d’adversaris d’acord amb MITRE ATT&CK, pentesting de sistemes, aplicacions web, mòbils i dispositius embeguts (en l’àmbit de maquinaria i firmware, contra caixers automàtics, bombes d’insulina, marcapassos, i comptadors de llum intel·ligents), proves de seguretat contra el núvol, modelatge d’amenaces, anàlisi de codi, programes d’OSINT, recapitulació de ciber intel·ligència d’amenaces enfocat a llocs de la Dark Web, i exercicis de jocs de ciberguerra (cyber wargames).
Actualment, treballa per a una gran empresa americana protegint la infraestructura crítica relacionada amb tecnologia operacional en entorn industrial (anomenat indústria 4.0) que inclou robots de transport, braços robòtics, visió per ordinador, aprenentatge automàtic i distribució automatitzada. Creador i presentador del pòdcast Tierra de Hackers, un noticiari de ciberseguretat publicat setmanalment que cobreix els esdeveniments de ciberseguretat més importants. Està obert a oferir els seus serveis a empreses que necessitin la seva ajuda.
Li agrada participar a CTFs i va guanyar el Kaizen CTF organitzat per Booz Allen Hamilton durant el National Cyber Summit (Cyber Cup Competition) de 2017, i va liderar un equip de 6 professionals que va quedar tercer al campionat mundial de Cyberlympics de 2015. Anteriorment, ha donat xerrades sobre seguretat a IoT al capítol d’ISC2 de Phoenix, Arizona, i sobre temes de privadesa a IoT per a una audiència legal i tècnica al Harvard Club de Nova York, així com una xerrada sobre Stuxnet (el primer codi maliciós d’OT/ ICS) durant una No cON Name Security Conference a Barcelona.