El primer esdeveniment cultural
sobre videojocs del país

Alan Navarro
Alan Navarro

Alan Navarro

Des de petit sempre m’han apassionat les tecnologies. Vaig invertir moltíssimes hores al primer ordinador que va entrar a casa, una que el meu germà, uns anys més gran que jo, va pagar amb els seus primers salaris. El món a través d’aquell MS-DOS em semblava el màxim. Durant la meva adolescència sempre vaig ser el tecnològic del meu grup d’amics.

Quan vaig arribar a les meves primeres experiències laborals, tenia clar que volia treballar en tecnologia. La meva passió per aquella època eren els mòbils, per això em vaig llançar a encarregar-me del funcionament d’un punt de servei NOKIA a l’època de màxima esplendor de la marca finlandesa. El tracte amb el client m’apassionava cada cop més, per la qual cosa vaig demanar poder promocionar l’equip de vendes B2B, com a assessor de vendes a empreses de Telefónica Movistar. 10 anys dedicats a aquesta tecnologia, que avui dia, em segueix apassionant.

Tot i que un dia, em van oferir canviar de tecnologia, i dedicar-me al fascinant món dels sistemes ERP i CRM. M’encantava digitalitzar processos empresarials mitjançant la implantació de nous sistemes, analitzant quin era el millor procés i eina, en funció de la tipologia i les necessitats d’empresa.

I ara porto un temps dedicat a l’apassionant món de Realitat Virtual, Augmentada i Mixta que tant m’apassiona. Estudiant aplicacions empresarials de digitalització 4.0, plataformes 3D i molt més.

Activitats en les que hi participa